Carne de vită, antricot cu coaste, capăt mic (coastele 10-12), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, prime, prime

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.529
Acid glutamic g 2.515
Alanină g 1.01
Arginină g 1.058
Histidină g 0.573
Cistină g 0.187
Valină g 0.814
Prolină g 0.739
Serină g 0.64
Fenilalanină g 0.653
Glicină g 0.913
Triptofan g 0.187
Treonină g 0.731
Izoleucină g 0.753
Leucină g 1.323
Lizină g 1.393
Metionină g 0.429
Tirozină g 0.562
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.84
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.04
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.07
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 53.22
Aport caloric / Energic total kcal 335
Lipide / Grăsimi (total) g 29.18
Proteine g 16.74
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.057
Fier mg 1.77
Fosfor mg 160
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 286
Seleniu µg 16.3
Sodiu mg 53
Zinc mg 3.62
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.08
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.28
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”