Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.509
Acid glutamic g 2.482
Alanină g 0.996
Arginină g 1.044
Histidină g 0.566
Cistină g 0.185
Valină g 0.803
Prolină g 0.729
Serină g 0.632
Fenilalanină g 0.645
Glicină g 0.901
Triptofan g 0.185
Treonină g 0.722
Izoleucină g 0.743
Leucină g 1.306
Lizină g 1.374
Metionină g 0.423
Tirozină g 0.555
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.65
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.91
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.28
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 56.35
Aport caloric / Energic total kcal 295
Lipide / Grăsimi (total) g 24.85
Proteine g 16.52
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.06
Fier mg 1.74
Fosfor mg 155
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 266
Seleniu µg 15.9
Sodiu mg 56
Zinc mg 3.84
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.75
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.14
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.64
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.33
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”