Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 267
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.905
Acid glutamic g 3.133
Alanină g 1.258
Arginină g 1.318
Histidină g 0.714
Cistină g 0.234
Valină g 1.014
Prolină g 0.921
Serină g 0.798
Fenilalanină g 0.814
Glicină g 1.138
Triptofan g 0.234
Treonină g 0.911
Izoleucină g 0.938
Leucină g 1.648
Lizină g 1.735
Metionină g 0.534
Tirozină g 0.701
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.21
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.18
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.67
Colesterol mg 81
Macronutrienți
Apă g 45.96
Aport caloric / Energic total kcal 370
Lipide / Grăsimi (total) g 31.18
Proteine g 20.86
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.076
Fier mg 2.12
Fosfor mg 175
Magneziu mg 18
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 297
Seleniu µg 21
Sodiu mg 63
Zinc mg 4.83
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina B12 µg 2.81
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.7
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.34
Vitamina B6 mg 0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”