Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.464
Acid glutamic g 2.408
Alanină g 0.967
Arginină g 1.013
Histidină g 0.549
Cistină g 0.18
Valină g 0.78
Prolină g 0.708
Serină g 0.613
Fenilalanină g 0.626
Glicină g 0.875
Triptofan g 0.18
Treonină g 0.7
Izoleucină g 0.721
Leucină g 1.267
Lizină g 1.334
Metionină g 0.41
Tirozină g 0.539
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.56
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.07
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.13
Colesterol mg 72
Macronutrienți
Apă g 53
Aport caloric / Energic total kcal 333
Lipide / Grăsimi (total) g 29.34
Proteine g 16.03
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.058
Fier mg 1.68
Fosfor mg 150
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 254
Seleniu µg 15.7
Sodiu mg 54
Zinc mg 3.67
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.67
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.57
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”