Carne de vită, antricot cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.485
Acid glutamic g 2.442
Alanină g 0.981
Arginină g 1.027
Histidină g 0.557
Cistină g 0.182
Valină g 0.791
Prolină g 0.718
Serină g 0.622
Fenilalanină g 0.635
Glicină g 0.887
Triptofan g 0.182
Treonină g 0.71
Izoleucină g 0.731
Leucină g 1.285
Lizină g 1.353
Metionină g 0.416
Tirozină g 0.546
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.69
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.29
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 54.51
Aport caloric / Energic total kcal 316
Lipide / Grăsimi (total) g 27.29
Proteine g 16.26
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.059
Fier mg 1.71
Fosfor mg 153
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 260
Seleniu µg 15.8
Sodiu mg 55
Zinc mg 3.75
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.71
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.61
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.33
Vitamina B6 mg 0.29
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”