Carne de vită, antricot de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 675
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.273
Acid glutamic g 5.493
Alanină g 2.007
Arginină g 2.277
Histidină g 1.281
Cistină g 0.342
Valină g 1.651
Prolină g 1.437
Serină g 1.38
Fenilalanină g 1.338
Glicină g 1.452
Hidroxiprolină g 0.143
Triptofan g 0.37
Treonină g 1.58
Izoleucină g 1.565
Leucină g 2.917
Lizină g 3.273
Metionină g 0.897
Tirozină g 1.267
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.461
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.192
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.887
Acizi graşi trans (total) g 0.281
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 65.02
Aport caloric / Energic total kcal 164
Lipide / Grăsimi (total) g 5.65
Proteine g 28.37
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.136
Fier mg 3.46
Fosfor mg 236
Magneziu mg 26
Potasiu mg 372
Seleniu µg 38.5
Sodiu mg 84
Zinc mg 10.73
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.089
Vitamina B12 µg 4.43
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.428
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.554
Vitamina B6 mg 0.46
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”