Carne de vită, antricot de friptură, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, friptă

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 699
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.972
Acid glutamic g 5.018
Alanină g 1.837
Arginină g 2.064
Histidină g 1.142
Cistină g 0.309
Valină g 1.517
Prolină g 1.292
Serină g 1.249
Fenilalanină g 1.226
Glicină g 1.326
Hidroxiprolină g 0.142
Triptofan g 0.345
Treonină g 1.446
Izoleucină g 1.435
Leucină g 2.648
Lizină g 2.959
Metionină g 0.817
Tirozină g 1.149
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.133
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.255
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.587
Acizi graşi trans (total) g 0.338
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 63.52
Aport caloric / Energic total kcal 178
Lipide / Grăsimi (total) g 7.31
Proteine g 28.15
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.096
Fier mg 2.68
Fosfor mg 254
Magneziu mg 28
Potasiu mg 398
Seleniu µg 35.6
Sodiu mg 55
Zinc mg 7
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 5
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.057
Vitamina B12 µg 4.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.224
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.691
Vitamina B6 mg 0.539
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”