Carne de vită, antricot file, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, la grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 filé 135
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.038
Acid glutamic g 5.128
Alanină g 1.877
Arginină g 2.109
Histidină g 1.167
Cistină g 0.316
Valină g 1.55
Prolină g 1.32
Serină g 1.276
Fenilalanină g 1.253
Glicină g 1.355
Hidroxiprolină g 0.145
Triptofan g 0.353
Treonină g 1.478
Izoleucină g 1.467
Leucină g 2.706
Lizină g 3.024
Metionină g 0.835
Tirozină g 1.174
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.962
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.347
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.205
Acizi graşi trans (total) g 0.398
Colesterol mg 82
Macronutrienți
Apă g 60.74
Aport caloric / Energic total kcal 199
Carbohidraţi (total) g 0.17
Lipide / Grăsimi (total) g 9.2
Proteine g 28.77
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.099
Fier mg 2.77
Fosfor mg 262
Magneziu mg 28
Potasiu mg 410
Seleniu µg 34.5
Sodiu mg 56
Zinc mg 7.21
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.058
Vitamina B12 µg 3.25
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.228
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.816
Vitamina B6 mg 0.551
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”