Carne de vită, antricot întreg din zona coastelor 6-12, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.51
Acid glutamic g 2.483
Alanină g 0.997
Arginină g 1.045
Histidină g 0.566
Cistină g 0.185
Betaină mg 10.2
Valină g 0.804
Prolină g 0.73
Serină g 0.632
Fenilalanină g 0.645
Glicină g 0.902
Triptofan g 0.185
Treonină g 0.722
Izoleucină g 0.743
Leucină g 1.306
Lizină g 1.375
Metionină g 0.423
Tirozină g 0.555
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.24
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.94
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.76
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 55.24
Aport caloric / Energic total kcal 306
Lipide / Grăsimi (total) g 26.1
Proteine g 16.53
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.059
Fier mg 1.74
Fosfor mg 156
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 272
Seleniu µg 16.2
Sodiu mg 55
Zinc mg 3.73
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 69
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.82
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.13
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.8
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.31
Vitamina B6 mg 0.31
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”