Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.304
Acid glutamic g 3.797
Alanină g 1.538
Arginină g 1.636
Histidină g 0.807
Cistină g 0.326
Betaină mg 12.4
Valină g 1.255
Prolină g 1.206
Serină g 0.996
Fenilalanină g 0.999
Glicină g 1.54
Hidroxiprolină g 0.266
Triptofan g 0.166
Treonină g 1.01
Izoleucină g 1.151
Leucină g 2.012
Lizină g 2.138
Metionină g 0.659
Tirozină g 0.806
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.568
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.572
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.423
Acizi graşi trans (total) g 0.487
Colesterol mg 83
Macronutrienți
Apă g 62.22
Aport caloric / Energic total kcal 212
Lipide / Grăsimi (total) g 11.52
Proteine g 25.29
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.122
Fier mg 3.1
Fosfor mg 211
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 333
Seleniu µg 39.3
Sodiu mg 76
Zinc mg 9.61
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 112
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.079
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.14
Vitamina B12 µg 6.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.382
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.06
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 1.07
Vitamina B6 mg 0.41
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 3.1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.9
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”