Carne de vită, antricot, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 medalion 40
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.868
Acid glutamic g 3.079
Alanină g 1.247
Arginină g 1.326
Histidină g 0.655
Cistină g 0.265
Betaină mg 12.2
Valină g 1.018
Prolină g 0.978
Serină g 0.808
Fenilalanină g 0.81
Glicină g 1.249
Hidroxiprolină g 0.085
Triptofan g 0.135
Treonină g 0.819
Izoleucină g 0.933
Leucină g 1.632
Lizină g 1.733
Metionină g 0.534
Tirozină g 0.654
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.43
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.326
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.328
Acizi graşi trans (total) g 0.219
Colesterol mg 56
Macronutrienți
Apă g 72.87
Aport caloric / Energic total kcal 145
Lipide / Grăsimi (total) g 6.36
Proteine g 20.51
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.131
Fier mg 2.01
Fosfor mg 200
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 339
Seleniu µg 30.8
Sodiu mg 59
Zinc mg 3.98
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 75.1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.085
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.09
Vitamina B12 µg 3.98
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.235
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.58
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.779
Vitamina B6 mg 0.516
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.5
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”