Carne de vită, antricot, porţiune umăr, medalion, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 medalion 34
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.409
Acid glutamic g 3.97
Alanină g 1.608
Arginină g 1.71
Histidină g 0.844
Cistină g 0.341
Betaină mg 13.1
Valină g 1.312
Prolină g 1.261
Serină g 1.042
Fenilalanină g 1.045
Glicină g 1.61
Hidroxiprolină g 0.278
Triptofan g 0.174
Treonină g 1.056
Izoleucină g 1.203
Leucină g 2.104
Lizină g 2.235
Metionină g 0.689
Tirozină g 0.843
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.284
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.49
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.7
Acizi graşi trans (total) g 0.177
Colesterol mg 80
Macronutrienți
Apă g 65.79
Aport caloric / Energic total kcal 172
Lipide / Grăsimi (total) g 6.43
Proteine g 26.45
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.253
Fier mg 2.6
Fosfor mg 223
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.021
Potasiu mg 348
Seleniu µg 38.3
Sodiu mg 58
Zinc mg 5.19
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 112.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.072
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.17
Vitamina B12 µg 6.01
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.354
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.49
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.852
Vitamina B6 mg 0.615
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.3
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”