Carne de vită, antricot tăiat din zona cu coaste mari (coastele 6-9), doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate premium, fierte, prăjite

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 286
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.145
Acid glutamic g 3.528
Alanină g 1.416
Arginină g 1.484
Histidină g 0.804
Cistină g 0.263
Valină g 1.142
Prolină g 1.037
Serină g 0.898
Fenilalanină g 0.917
Glicină g 1.281
Triptofan g 0.263
Treonină g 1.026
Izoleucină g 1.056
Leucină g 1.856
Lizină g 1.954
Metionină g 0.601
Tirozină g 0.789
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.93
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.89
Acizi graşi saturaţi (total) g 10.3
Colesterol mg 84
Macronutrienți
Apă g 49.53
Aport caloric / Energic total kcal 331
Lipide / Grăsimi (total) g 25.54
Proteine g 23.48
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.091
Fier mg 2.4
Fosfor mg 177
Magneziu mg 20
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 300
Seleniu µg 21.5
Sodiu mg 65
Zinc mg 6.01
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.07
Vitamina B12 µg 2.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.19
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.75
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.38
Vitamina B6 mg 0.23
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”