Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, fleică, de sus fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 763
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.063
Acid glutamic g 3.649
Alanină g 1.295
Arginină g 1.507
Histidină g 0.739
Cistină g 0.238
Valină g 1.036
Prolină g 0.922
Serină g 0.88
Fenilalanină g 0.873
Glicină g 0.998
Hidroxiprolină g 0.113
Triptofan g 0.257
Treonină g 1.015
Izoleucină g 0.981
Leucină g 1.855
Lizină g 2.016
Metionină g 0.653
Tirozină g 0.795
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.86
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.293
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.783
Acizi graşi trans (total) g 0.141
Colesterol mg 48
Macronutrienți
Apă g 73.05
Aport caloric / Energic total kcal 129
Lipide / Grăsimi (total) g 4.43
Proteine g 22.41
Minerale
Calciu mg 5
Fier mg 2.3
Sodiu mg 60

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”