Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, fleică, medalioane, carne slabă şi grăsimi separabile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 337
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.919
Acid glutamic g 3.395
Alanină g 1.205
Arginină g 1.402
Histidină g 0.688
Cistină g 0.222
Valină g 0.964
Prolină g 0.858
Serină g 0.819
Fenilalanină g 0.813
Glicină g 0.928
Hidroxiprolină g 0.105
Triptofan g 0.239
Treonină g 0.944
Izoleucină g 0.913
Leucină g 1.725
Lizină g 1.876
Metionină g 0.608
Tirozină g 0.739
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.634
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.377
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.51
Acizi graşi trans (total) g 0.248
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 72.33
Aport caloric / Energic total kcal 140
Carbohidraţi (total) g 0.01
Lipide / Grăsimi (total) g 6.16
Proteine g 21.13
Minerale
Calciu mg 5
Fier mg 2.08
Sodiu mg 70
Vitamine
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 3
Vitamina A, RAE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”