Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 337
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.97
Acid glutamic g 3.485
Alanină g 1.237
Arginină g 1.439
Histidină g 0.706
Cistină g 0.228
Valină g 0.99
Prolină g 0.881
Serină g 0.841
Fenilalanină g 0.834
Glicină g 0.953
Hidroxiprolină g 0.108
Triptofan g 0.245
Treonină g 0.969
Izoleucină g 0.937
Leucină g 1.771
Lizină g 1.925
Metionină g 0.624
Tirozină g 0.759
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.129
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.349
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.959
Acizi graşi trans (total) g 0.179
Colesterol mg 54
Macronutrienți
Apă g 73.31
Aport caloric / Energic total kcal 130
Lipide / Grăsimi (total) g 4.93
Proteine g 21.4
Minerale
Calciu mg 4
Fier mg 2.11
Sodiu mg 71

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”