Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, fleică, medalioane, fără os, slabă şi grăsimi separabile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 763
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.048
Acid glutamic g 3.622
Alanină g 1.286
Arginină g 1.496
Histidină g 0.734
Cistină g 0.237
Valină g 1.029
Prolină g 0.915
Serină g 0.874
Fenilalanină g 0.867
Glicină g 0.991
Hidroxiprolină g 0.112
Triptofan g 0.255
Treonină g 1.007
Izoleucină g 0.974
Leucină g 1.841
Lizină g 2.001
Metionină g 0.649
Tirozină g 0.789
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.846
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.291
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.77
Acizi graşi trans (total) g 0.14
Colesterol mg 47
Macronutrienți
Apă g 72.52
Aport caloric / Energic total kcal 129
Lipide / Grăsimi (total) g 4.4
Proteine g 22.24
Minerale
Calciu mg 5
Fier mg 2.28
Sodiu mg 59

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”