Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, piept, muşchi, muşchiuleţ, fără os, slabă şi grăsimi separabile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 449
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.993
Acid glutamic g 3.526
Alanină g 1.251
Arginină g 1.456
Histidină g 0.714
Cistină g 0.23
Valină g 1.001
Prolină g 0.891
Serină g 0.85
Fenilalanină g 0.844
Glicină g 0.964
Hidroxiprolină g 0.11
Triptofan g 0.248
Treonină g 0.98
Izoleucină g 0.948
Leucină g 1.792
Lizină g 1.948
Metionină g 0.631
Tirozină g 0.768
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.73
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.351
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.859
Acizi graşi trans (total) g 0.158
Colesterol mg 55
Macronutrienți
Apă g 73.65
Aport caloric / Energic total kcal 127
Carbohidraţi (total) g 0.01
Lipide / Grăsimi (total) g 4.45
Proteine g 21.77
Minerale
Calciu mg 5
Fier mg 2.51
Sodiu mg 59
Vitamine
Vitamina A, IU IU 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”