Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, piept, muşchiuleţ, friptură / friptură, fără os, slabă şi grăsimi separabile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.855
Acid glutamic g 3.281
Alanină g 1.165
Arginină g 1.355
Histidină g 0.665
Cistină g 0.214
Valină g 0.932
Prolină g 0.829
Serină g 0.792
Fenilalanină g 0.786
Glicină g 0.897
Hidroxiprolină g 0.102
Triptofan g 0.231
Treonină g 0.912
Izoleucină g 0.882
Leucină g 1.668
Lizină g 1.813
Metionină g 0.588
Tirozină g 0.715
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 3.046
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.42
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.393
Acizi graşi trans (total) g 0.347
Colesterol mg 50
Macronutrienți
Apă g 71.21
Aport caloric / Energic total kcal 151
Carbohidraţi (total) g 0.01
Lipide / Grăsimi (total) g 7.63
Proteine g 20.53
Minerale
Calciu mg 4
Fier mg 2.21
Sodiu mg 62
Vitamine
Retinol µg 1
Vitamina A, IU IU 4
Vitamina A, RAE µg 1

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”