Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, rasol, piept, fripturi fara os, doar carne slabă separabilă, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 339
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.006
Acid glutamic g 3.549
Alanină g 1.26
Arginină g 1.466
Histidină g 0.719
Cistină g 0.232
Valină g 1.008
Prolină g 0.897
Serină g 0.856
Fenilalanină g 0.85
Glicină g 0.971
Hidroxiprolină g 0.11
Triptofan g 0.25
Treonină g 0.987
Izoleucină g 0.954
Leucină g 1.804
Lizină g 1.961
Metionină g 0.636
Tirozină g 0.773
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.067
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.225
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.09
Acizi graşi trans (total) g 0.164
Colesterol mg 41
Macronutrienți
Apă g 72.95
Aport caloric / Energic total kcal 131
Lipide / Grăsimi (total) g 4.87
Proteine g 21.79
Minerale
Calciu mg 5
Fier mg 1.57
Sodiu mg 66

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”