Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, rasol, vrăbioară, fara os, slabă şi grăsimi separabile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 friptură, de dimensiune medie 339
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.667
Acid glutamic g 2.948
Alanină g 1.046
Arginină g 1.217
Histidină g 0.597
Cistină g 0.193
Valină g 0.837
Prolină g 0.745
Serină g 0.711
Fenilalanină g 0.706
Glicină g 0.806
Hidroxiprolină g 0.091
Triptofan g 0.208
Treonină g 0.82
Izoleucină g 0.793
Leucină g 1.498
Lizină g 1.629
Metionină g 0.528
Tirozină g 0.642
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 5.447
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.436
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.837
Acizi graşi trans (total) g 0.634
Colesterol mg 46
Macronutrienți
Apă g 66.42
Aport caloric / Energic total kcal 199
Carbohidraţi (total) g 0.11
Lipide / Grăsimi (total) g 13.17
Proteine g 19.9
Minerale
Calciu mg 5
Fier mg 1.46
Sodiu mg 60
Vitamine
Retinol µg 6
Vitamina A, IU IU 20
Vitamina A, RAE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”