Carne de vită australiană, hrănită cu iarbă, tocată, de 85 % macră, 15 % grăsime, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.589
Acid glutamic g 2.802
Alanină g 1.011
Arginină g 1.167
Histidină g 0.574
Cistină g 0.186
Valină g 0.801
Prolină g 0.728
Serină g 0.681
Fenilalanină g 0.674
Glicină g 0.808
Hidroxiprolină g 0.121
Triptofan g 0.2
Treonină g 0.78
Izoleucină g 0.753
Leucină g 1.425
Lizină g 1.549
Metionină g 0.503
Tirozină g 0.611
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.969
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.699
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.938
Acizi graşi trans (total) g 0.906
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 63.56
Aport caloric / Energic total kcal 234
Lipide / Grăsimi (total) g 18.12
Proteine g 17.72
Minerale
Calciu mg 6
Fier mg 1.79
Sodiu mg 62

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”