Carne de vită, ceafă, bucată exterioară, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.552
Acid glutamic g 2.552
Alanină g 1.024
Arginină g 1.073
Histidină g 0.581
Cistină g 0.19
Betaină mg 10.4
Valină g 0.826
Prolină g 0.75
Serină g 0.649
Fenilalanină g 0.663
Glicină g 0.927
Triptofan g 0.19
Treonină g 0.742
Izoleucină g 0.764
Leucină g 1.342
Lizină g 1.413
Metionină g 0.435
Tirozină g 0.571
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 9.36
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.78
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.59
Colesterol mg 72
Macronutrienți
Apă g 59.93
Aport caloric / Energic total kcal 265
Lipide / Grăsimi (total) g 21.31
Proteine g 16.98
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.072
Fier mg 2.01
Fosfor mg 160
Magneziu mg 17
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 267
Seleniu µg 16.2
Sodiu mg 67
Zinc mg 4.9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 70.9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 3.36
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.17
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.17
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.29
Vitamina B6 mg 0.35
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”