Carne de vită, ceafă tip file, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.566
Acid glutamic g 4.126
Alanină g 1.556
Arginină g 1.734
Histidină g 0.83
Cistină g 0.276
Valină g 1.392
Prolină g 1.088
Serină g 1.033
Fenilalanină g 1.116
Glicină g 1.224
Hidroxiprolină g 0.119
Triptofan g 0.278
Treonină g 1.19
Izoleucină g 1.329
Leucină g 2.276
Lizină g 2.416
Metionină g 0.73
Tirozină g 0.943
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.71
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.4
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.71
Colesterol mg 94
Macronutrienți
Apă g 65.59
Aport caloric / Energic total kcal 161
Lipide / Grăsimi (total) g 5.69
Proteine g 25.74
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.121
Fier mg 3.02
Fosfor mg 234
Magneziu mg 23
Potasiu mg 293
Seleniu µg 25.2
Sodiu mg 73
Zinc mg 7.83
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 98
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B12 µg 3.37
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.229
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.613
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”