Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă cu coaste 1102
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.556
Acid glutamic g 4.268
Alanină g 1.608
Arginină g 1.788
Histidină g 1
Cistină g 0.268
Valină g 1.296
Prolină g 1.179
Serină g 1.083
Fenilalanină g 1.043
Glicină g 1.265
Hidroxiprolină g 0.175
Triptofan g 0.287
Treonină g 1.227
Izoleucină g 1.212
Leucină g 2.264
Lizină g 2.527
Metionină g 0.706
Tirozină g 0.98
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 12.872
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.115
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.822
Colesterol mg 85
Macronutrienți
Apă g 47.88
Aport caloric / Energic total kcal 341
Lipide / Grăsimi (total) g 26.59
Proteine g 25.56
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.075
Fier mg 2.49
Fosfor mg 168
Magneziu mg 23
Potasiu mg 267
Seleniu µg 25.1
Sodiu mg 64
Zinc mg 5.46
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 9
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 31
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.101
Vitamina B12 µg 2.22
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.317
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.184
Vitamina B6 mg 0.525
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”