Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă cu coaste 1587
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.574
Acid glutamic g 2.641
Alanină g 1.001
Arginină g 1.1
Histidină g 0.605
Cistină g 0.165
Valină g 0.807
Prolină g 0.725
Serină g 0.665
Fenilalanină g 0.648
Glicină g 0.795
Hidroxiprolină g 0.11
Triptofan g 0.181
Treonină g 0.761
Izoleucină g 0.752
Leucină g 1.392
Lizină g 1.547
Metionină g 0.437
Tirozină g 0.602
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 13.811
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.171
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.643
Acizi graşi trans (total) g 1.881
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 53.91
Aport caloric / Energic total kcal 324
Carbohidraţi (total) g 0.78
Lipide / Grăsimi (total) g 28.42
Proteine g 16.15
Minerale
Calciu mg 10
Cupru mg 0.06
Fier mg 1.63
Fosfor mg 120
Magneziu mg 17
Potasiu mg 218
Seleniu µg 17.1
Sodiu mg 53
Zinc mg 3.85
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 6
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 19
Vitamina A, RAE µg 6
Vitamina D IU 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.075
Vitamina B12 µg 1.55
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.21
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.807
Vitamina B6 mg 0.368
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”