Carne de vită, coaste, spate coaste, cu os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă cu coaste 1159
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.36
Acid glutamic g 3.961
Alanină g 1.502
Arginină g 1.65
Histidină g 0.908
Cistină g 0.247
Valină g 1.211
Prolină g 1.087
Serină g 0.997
Fenilalanină g 0.972
Glicină g 1.192
Hidroxiprolină g 0.166
Triptofan g 0.271
Treonină g 1.142
Izoleucină g 1.128
Leucină g 2.088
Lizină g 2.321
Metionină g 0.655
Tirozină g 0.903
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 14.191
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.203
Acizi graşi saturaţi (total) g 12.99
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 46.49
Aport caloric / Energic total kcal 360
Lipide / Grăsimi (total) g 29.21
Proteine g 24.23
Minerale
Calciu mg 23
Cupru mg 0.075
Fier mg 2.4
Fosfor mg 163
Magneziu mg 22
Potasiu mg 255
Seleniu µg 24.6
Sodiu mg 63
Zinc mg 5.3
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 9
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 30
Vitamina A, RAE µg 9
Vitamina D IU 8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.093
Vitamina B12 µg 2.12
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.309
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.006
Vitamina B6 mg 0.487
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”