Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă cu coaste 1562
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.274
Acid glutamic g 3.816
Alanină g 1.394
Arginină g 1.582
Histidină g 0.89
Cistină g 0.237
Valină g 1.147
Prolină g 0.998
Serină g 0.959
Fenilalanină g 0.929
Glicină g 1.008
Hidroxiprolină g 0.1
Triptofan g 0.257
Treonină g 1.097
Izoleucină g 1.087
Leucină g 2.027
Lizină g 2.274
Metionină g 0.623
Tirozină g 0.88
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.752
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.622
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.92
Acizi graşi trans (total) g 0.865
Colesterol mg 67
Macronutrienți
Apă g 63.52
Aport caloric / Energic total kcal 221
Carbohidraţi (total) g 0.2
Lipide / Grăsimi (total) g 15.73
Proteine g 19.71
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.068
Fier mg 1.86
Fosfor mg 138
Magneziu mg 20
Potasiu mg 264
Seleniu µg 19.2
Sodiu mg 59
Zinc mg 4.75
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.091
Vitamina B12 µg 1.78
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.232
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.861
Vitamina B6 mg 0.475
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”