Carne de vită, coaste, spate, cu os,, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă cu coaste 1102
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.377
Acid glutamic g 5.668
Alanină g 2.07
Arginină g 2.35
Histidină g 1.322
Cistină g 0.352
Valină g 1.703
Prolină g 1.483
Serină g 1.424
Fenilalanină g 1.38
Glicină g 1.498
Hidroxiprolină g 0.148
Triptofan g 0.382
Treonină g 1.63
Izoleucină g 1.615
Leucină g 3.01
Lizină g 3.377
Metionină g 0.925
Tirozină g 1.307
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 8.088
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.745
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.091
Colesterol mg 89
Macronutrienți
Apă g 52.05
Aport caloric / Energic total kcal 287
Lipide / Grăsimi (total) g 18.84
Proteine g 29.28
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.079
Fier mg 2.68
Fosfor mg 188
Magneziu mg 26
Potasiu mg 289
Seleniu µg 28.5
Sodiu mg 68
Zinc mg 6.13
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Retinol µg 3
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina A, IU IU 9
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.115
Vitamina B12 µg 2.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.346
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.964
Vitamina B6 mg 0.6
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”