Carne de vită, coaste, spate, cu os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, rumenită, apoi fiartă încet

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 scăriţă cu coaste 1197
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.789
Acid glutamic g 4.729
Alanină g 1.73
Arginină g 1.936
Histidină g 1.061
Cistină g 0.289
Valină g 1.435
Prolină g 1.21
Serină g 1.172
Fenilalanină g 1.155
Glicină g 1.247
Hidroxiprolină g 0.14
Triptofan g 0.328
Treonină g 1.363
Izoleucină g 1.356
Leucină g 2.485
Lizină g 2.767
Metionină g 0.77
Tirozină g 1.081
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 10.042
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.846
Acizi graşi saturaţi (total) g 8.763
Colesterol mg 91
Macronutrienți
Apă g 50.5
Aport caloric / Energic total kcal 306
Lipide / Grăsimi (total) g 21.72
Proteine g 27.75
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.084
Fier mg 2.64
Fosfor mg 187
Magneziu mg 26
Potasiu mg 280
Seleniu µg 28.7
Sodiu mg 68
Zinc mg 6.08
Vitamine
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 2
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 6
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 7
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.103
Vitamina B12 µg 2.27
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.346
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.826
Vitamina B6 mg 0.544
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.6
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”