Carne de vită, coastele 10-12, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.052
Acid glutamic g 3.382
Alanină g 1.37
Arginină g 1.457
Histidină g 0.719
Cistină g 0.291
Valină g 1.118
Prolină g 1.074
Serină g 0.887
Fenilalanină g 0.89
Glicină g 1.372
Hidroxiprolină g 0.237
Triptofan g 0.148
Treonină g 0.9
Izoleucină g 1.025
Leucină g 1.792
Lizină g 1.904
Metionină g 0.587
Tirozină g 0.718
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.69
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.182
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.553
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 72.9
Aport caloric / Energic total kcal 134
Lipide / Grăsimi (total) g 4.2
Proteine g 22.53
Minerale
Calciu mg 22
Cupru mg 0.076
Fier mg 1.59
Fosfor mg 209
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 353
Seleniu µg 30.4
Sodiu mg 55
Zinc mg 3.96
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 94.1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.076
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.29
Vitamina B12 µg 0.95
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.121
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.544
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.662
Vitamina B6 mg 0.635
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”