Carne de vită de lucru de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.707
Acid glutamic g 2.807
Alanină g 1.127
Arginină g 1.181
Histidină g 0.64
Cistină g 0.209
Betaină mg 11.5
Valină g 0.909
Prolină g 0.825
Serină g 0.715
Fenilalanină g 0.729
Glicină g 1.019
Triptofan g 0.209
Treonină g 0.816
Izoleucină g 0.84
Leucină g 1.477
Lizină g 1.555
Metionină g 0.478
Tirozină g 0.628
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.42
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.63
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.91
Colesterol mg 66
Macronutrienți
Apă g 62.02
Aport caloric / Energic total kcal 234
Lipide / Grăsimi (total) g 17.15
Proteine g 18.68
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.91
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 177
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 306
Seleniu µg 14
Sodiu mg 58
Zinc mg 3.75
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B12 µg 2.95
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.23
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”