Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 240
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.73
Acid glutamic g 4.489
Alanină g 1.802
Arginină g 1.888
Histidină g 1.023
Cistină g 0.335
Valină g 1.453
Prolină g 1.32
Serină g 1.143
Fenilalanină g 1.167
Glicină g 1.63
Triptofan g 0.335
Treonină g 1.305
Izoleucină g 1.343
Leucină g 2.362
Lizină g 2.486
Metionină g 0.765
Tirozină g 1.004
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.26
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.35
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.87
Colesterol mg 86
Macronutrienți
Apă g 58.83
Aport caloric / Energic total kcal 219
Lipide / Grăsimi (total) g 10.15
Proteine g 29.88
Minerale
Calciu mg 8
Cupru mg 0.124
Fier mg 2.99
Fosfor mg 231
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 355
Seleniu µg 21.2
Sodiu mg 66
Zinc mg 6.77
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.09
Vitamina B12 µg 2.65
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.24
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.01
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.39
Vitamina B6 mg 0.36
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”