Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 bucată, gătită 279
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.486
Acid glutamic g 4.088
Alanină g 1.641
Arginină g 1.72
Histidină g 0.932
Cistină g 0.305
Valină g 1.324
Prolină g 1.202
Serină g 1.041
Fenilalanină g 1.062
Glicină g 1.485
Triptofan g 0.305
Treonină g 1.189
Izoleucină g 1.223
Leucină g 2.151
Lizină g 2.264
Metionină g 0.697
Tirozină g 0.914
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 7.91
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.67
Acizi graşi saturaţi (total) g 7.31
Colesterol mg 87
Macronutrienți
Apă g 53.22
Aport caloric / Energic total kcal 283
Lipide / Grăsimi (total) g 18.54
Proteine g 27.21
Minerale
Calciu mg 9
Cupru mg 0.113
Fier mg 2.72
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 210
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 322
Seleniu µg 20.5
Sodiu mg 62
Zinc mg 6.02
Vitamine
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.08
Vitamina B12 µg 2.5
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.22
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.67
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.35
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”