Carne de vită de lucru, selecţie de bucăţi variate, tranşate, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0,3 cm grăsime, calitate premium, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.724
Acid glutamic g 2.834
Alanină g 1.138
Arginină g 1.192
Histidină g 0.646
Cistină g 0.211
Betaină mg 11.6
Valină g 0.918
Prolină g 0.833
Serină g 0.721
Fenilalanină g 0.737
Glicină g 1.029
Triptofan g 0.211
Treonină g 0.824
Izoleucină g 0.848
Leucină g 1.491
Lizină g 1.57
Metionină g 0.483
Tirozină g 0.634
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.82
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.58
Acizi graşi saturaţi (total) g 6.37
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 63.03
Aport caloric / Energic total kcal 223
Lipide / Grăsimi (total) g 15.75
Proteine g 18.87
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.071
Fier mg 1.92
Fluor µg 22.4
Fosfor mg 178
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 309
Seleniu µg 14.6
Sodiu mg 58
Zinc mg 3.79
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 78.8
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.1
Vitamina B12 µg 2.97
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.16
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.25
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.32
Vitamina B6 mg 0.39
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”