Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.551
Acid glutamic g 4.205
Alanină g 1.703
Arginină g 1.811
Histidină g 0.894
Cistină g 0.361
Betaină mg 11.8
Valină g 1.39
Prolină g 1.335
Serină g 1.103
Fenilalanină g 1.106
Glicină g 1.706
Hidroxiprolină g 0.294
Triptofan g 0.184
Treonină g 1.119
Izoleucină g 1.274
Leucină g 2.228
Lizină g 2.367
Metionină g 0.729
Tirozină g 0.893
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.006
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.286
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.716
Acizi graşi trans (total) g 0.154
Colesterol mg 75
Macronutrienți
Apă g 65.76
Aport caloric / Energic total kcal 166
Lipide / Grăsimi (total) g 5.17
Proteine g 28.01
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.127
Fier mg 3.12
Fosfor mg 237
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.032
Potasiu mg 368
Seleniu µg 41.3
Sodiu mg 60
Zinc mg 5.68
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 91.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.081
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.1
Vitamina B12 µg 4.41
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.242
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.05
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.85
Vitamina B6 mg 0.66
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”