Carne de vită, fleică exterioară, fleică, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.966
Acid glutamic g 3.241
Alanină g 1.312
Arginină g 1.396
Histidină g 0.689
Cistină g 0.279
Betaină mg 12.7
Valină g 1.071
Prolină g 1.029
Serină g 0.85
Fenilalanină g 0.853
Glicină g 1.314
Hidroxiprolină g 0.098
Triptofan g 0.142
Treonină g 0.862
Izoleucină g 0.982
Leucină g 1.717
Lizină g 1.824
Metionină g 0.562
Tirozină g 0.688
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.503
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.309
Acizi graşi saturaţi (total) g 2
Acizi graşi trans (total) g 0.169
Colesterol mg 61
Macronutrienți
Apă g 72.19
Aport caloric / Energic total kcal 142
Lipide / Grăsimi (total) g 5.53
Proteine g 21.59
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.134
Fier mg 2.53
Fosfor mg 211
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.019
Potasiu mg 345
Seleniu µg 32.3
Sodiu mg 62
Zinc mg 3.94
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 87.4
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.073
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 4.34
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.204
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.38
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.69
Vitamina B6 mg 0.721
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”