Carne de vită, fleică exterioară, fleicăă, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.934
Acid glutamic g 3.188
Alanină g 1.291
Arginină g 1.373
Histidină g 0.678
Cistină g 0.274
Betaină mg 14.7
Valină g 1.054
Prolină g 1.012
Serină g 0.837
Fenilalanină g 0.839
Glicină g 1.293
Hidroxiprolină g 0.109
Triptofan g 0.14
Treonină g 0.848
Izoleucină g 0.966
Leucină g 1.689
Lizină g 1.795
Metionină g 0.553
Tirozină g 0.677
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.94
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.309
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.301
Acizi graşi trans (total) g 0.185
Colesterol mg 61
Macronutrienți
Apă g 71.51
Aport caloric / Energic total kcal 150
Lipide / Grăsimi (total) g 6.59
Proteine g 21.24
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.136
Fier mg 2.34
Fosfor mg 209
Magneziu mg 24
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 338
Seleniu µg 33.3
Sodiu mg 63
Zinc mg 3.76
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.5
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.08
Vitamina B12 µg 4.7
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.186
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.39
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.65
Vitamina B6 mg 0.72
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”