Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitatea I, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.978
Acid glutamic g 3.26
Alanină g 1.32
Arginină g 1.404
Histidină g 0.693
Cistină g 0.28
Betaină mg 13.3
Valină g 1.077
Prolină g 1.035
Serină g 0.855
Fenilalanină g 0.858
Glicină g 1.322
Hidroxiprolină g 0.228
Triptofan g 0.143
Treonină g 0.867
Izoleucină g 0.988
Leucină g 1.727
Lizină g 1.835
Metionină g 0.565
Tirozină g 0.692
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.477
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.259
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.612
Colesterol mg 69
Macronutrienți
Apă g 68.72
Aport caloric / Energic total kcal 149
Lipide / Grăsimi (total) g 6.29
Proteine g 21.72
Minerale
Calciu mg 28
Cupru mg 0.072
Fier mg 1.62
Fosfor mg 204
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.014
Potasiu mg 340
Seleniu µg 25.4
Sodiu mg 57
Zinc mg 4.12
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 90.7
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.06
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.31
Vitamina B12 µg 1.18
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.106
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 7.353
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.647
Vitamina B6 mg 0.596
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”