Carne de vită, fleică friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.965
Acid glutamic g 3.239
Alanină g 1.312
Arginină g 1.395
Histidină g 0.689
Cistină g 0.278
Betaină mg 13.3
Valină g 1.07
Prolină g 1.029
Serină g 0.85
Fenilalanină g 0.852
Glicină g 1.314
Hidroxiprolină g 0.227
Triptofan g 0.142
Treonină g 0.862
Izoleucină g 0.982
Leucină g 1.716
Lizină g 1.823
Metionină g 0.562
Tirozină g 0.687
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.951
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.193
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.058
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 72.08
Aport caloric / Energic total kcal 141
Lipide / Grăsimi (total) g 5.47
Proteine g 21.57
Minerale
Calciu mg 24
Cupru mg 0.073
Fier mg 1.57
Fosfor mg 202
Magneziu mg 23
Mangan mg 0.013
Potasiu mg 340
Seleniu µg 26.4
Sodiu mg 55
Zinc mg 3.94
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 90.1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.3
Vitamina B12 µg 1.06
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.108
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.683
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.638
Vitamina B6 mg 0.604
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 13

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”