Carne de vită, fleică, friptură, doar carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.933
Acid glutamic g 3.185
Alanină g 1.29
Arginină g 1.372
Histidină g 0.677
Cistină g 0.274
Betaină mg 13
Valină g 1.053
Prolină g 1.012
Serină g 0.836
Fenilalanină g 0.838
Glicină g 1.292
Hidroxiprolină g 0.223
Triptofan g 0.139
Treonină g 0.848
Izoleucină g 0.965
Leucină g 1.688
Lizină g 1.793
Metionină g 0.553
Tirozină g 0.676
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.924
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.277
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.978
Colesterol mg 65
Macronutrienți
Apă g 70.73
Aport caloric / Energic total kcal 155
Lipide / Grăsimi (total) g 7.17
Proteine g 21.22
Minerale
Calciu mg 25
Cupru mg 0.072
Fier mg 1.55
Fosfor mg 195
Magneziu mg 22
Mangan mg 0.012
Potasiu mg 328
Seleniu µg 23.9
Sodiu mg 54
Zinc mg 3.7
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 88.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.066
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.31
Vitamina B12 µg 1.09
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.102
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.257
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.61
Vitamina B6 mg 0.579
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”