Carne de vită, fleică, medalioane de friptură, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, calitate superioară, prăjită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.591
Acid glutamic g 4.271
Alanină g 1.729
Arginină g 1.84
Histidină g 0.908
Cistină g 0.367
Valină g 1.411
Prolină g 1.356
Serină g 1.121
Fenilalanină g 1.124
Glicină g 1.732
Hidroxiprolină g 0.299
Triptofan g 0.187
Treonină g 1.136
Izoleucină g 1.294
Leucină g 2.263
Lizină g 2.404
Metionină g 0.741
Tirozină g 0.906
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.951
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.207
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.608
Colesterol mg 74
Macronutrienți
Apă g 66.61
Aport caloric / Energic total kcal 164
Lipide / Grăsimi (total) g 4.67
Proteine g 28.45
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.079
Fier mg 2.35
Fosfor mg 183
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 238
Seleniu µg 35.6
Sodiu mg 38
Zinc mg 4.92
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 108.3
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.068
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 1.46
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.154
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.893
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.561
Vitamina B6 mg 0.375
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”