Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.7
Acid glutamic g 4.532
Alanină g 1.655
Arginină g 1.878
Histidină g 1.057
Cistină g 0.282
Betaină mg 10.7
Valină g 1.362
Prolină g 1.186
Serină g 1.139
Fenilalanină g 1.104
Glicină g 1.197
Hidroxiprolină g 0.118
Triptofan g 0.305
Treonină g 1.303
Izoleucină g 1.291
Leucină g 2.407
Lizină g 2.7
Metionină g 0.74
Tirozină g 1.045
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.136
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.211
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.011
Acizi graşi trans (total) g 0.137
Colesterol mg 62
Macronutrienți
Apă g 73.81
Aport caloric / Energic total kcal 116
Lipide / Grăsimi (total) g 2.52
Proteine g 23.41
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.035
Fier mg 1.37
Fosfor mg 222
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.002
Potasiu mg 312
Seleniu µg 22.2
Sodiu mg 50
Zinc mg 3.38
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 63.6
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 7
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.22
Vitamina B12 µg 2.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.185
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.585
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.367
Vitamina B6 mg 0.637
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”