Carne de vită, fleică, medalioane, fără os, doar carne slabă separabilă, sortată după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 3.152
Acid glutamic g 5.321
Alanină g 1.948
Arginină g 2.189
Histidină g 1.211
Cistină g 0.327
Betaină mg 14.3
Valină g 1.608
Prolină g 1.37
Serină g 1.324
Fenilalanină g 1.3
Glicină g 1.406
Hidroxiprolină g 0.151
Triptofan g 0.366
Treonină g 1.534
Izoleucină g 1.522
Leucină g 2.807
Lizină g 3.137
Metionină g 0.867
Tirozină g 1.218
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.644
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.302
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.41
Acizi graşi trans (total) g 0.182
Colesterol mg 78
Macronutrienți
Apă g 65.35
Aport caloric / Energic total kcal 155
Lipide / Grăsimi (total) g 3.9
Proteine g 29.85
Minerale
Calciu mg 17
Cupru mg 0.055
Fier mg 1.88
Fosfor mg 288
Magneziu mg 15
Mangan mg 0.002
Potasiu mg 414
Seleniu µg 29.3
Sodiu mg 68
Zinc mg 4.44
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 83.4
Retinol µg 2
Vitamina A, IU IU 8
Vitamina A, RAE µg 2
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.082
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.31
Vitamina B12 µg 2.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.239
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 8.727
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.461
Vitamina B6 mg 0.836
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 5

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”