Carne de vită, fleică, porţiune inferioară, de fripturi, doar carne slabă separabilă, sortată după 0,3 cm grăsime, toate categoriile, gătită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.551
Acid glutamic g 4.204
Alanină g 1.702
Arginină g 1.811
Histidină g 0.894
Cistină g 0.361
Betaină mg 14
Valină g 1.389
Prolină g 1.335
Serină g 1.103
Fenilalanină g 1.106
Glicină g 1.705
Hidroxiprolină g 0.294
Triptofan g 0.184
Treonină g 1.119
Izoleucină g 1.274
Leucină g 2.227
Lizină g 2.366
Metionină g 0.729
Tirozină g 0.892
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.391
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.231
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.972
Colesterol mg 76
Macronutrienți
Apă g 65.93
Aport caloric / Energic total kcal 163
Lipide / Grăsimi (total) g 5.72
Proteine g 28
Minerale
Calciu mg 6
Cupru mg 0.07
Fier mg 2.35
Fosfor mg 177
Magneziu mg 19
Mangan mg 0.01
Potasiu mg 230
Seleniu µg 31.7
Sodiu mg 37
Zinc mg 4.82
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 106.6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.063
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.36
Vitamina B12 µg 1.54
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.158
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.03
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.551
Vitamina B6 mg 0.376
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 9

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”