Carne de vită, fleică, rasol, friptură, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, toate categoriile, gătită la grătar

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.47
Acid glutamic g 4.071
Alanină g 1.648
Arginină g 1.753
Histidină g 0.865
Cistină g 0.35
Betaină mg 14.9
Valină g 1.345
Prolină g 1.293
Serină g 1.068
Fenilalanină g 1.071
Glicină g 1.651
Hidroxiprolină g 0.285
Triptofan g 0.178
Treonină g 1.083
Izoleucină g 1.234
Leucină g 2.157
Lizină g 2.292
Metionină g 0.706
Tirozină g 0.864
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 2.712
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.358
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.527
Acizi graşi trans (total) g 0.235
Colesterol mg 77
Macronutrienți
Apă g 65.46
Aport caloric / Energic total kcal 177
Lipide / Grăsimi (total) g 6.78
Proteine g 27.12
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.089
Fier mg 2.51
Fosfor mg 240
Magneziu mg 26
Mangan mg 0.011
Potasiu mg 377
Seleniu µg 39
Sodiu mg 52
Zinc mg 6.84
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 104.3
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.059
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.2
Vitamina B12 µg 3.23
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.217
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 5.177
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.751
Vitamina B6 mg 0.496
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1.6
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.2
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”