Carne de vită, fleică superioară, fără os, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, nepreparată

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.349
Acid glutamic g 3.923
Alanină g 1.478
Arginină g 1.643
Histidină g 0.919
Cistină g 0.246
Betaină mg 10.8
Valină g 1.191
Prolină g 1.084
Serină g 0.996
Fenilalanină g 0.959
Glicină g 1.163
Hidroxiprolină g 0.161
Triptofan g 0.263
Treonină g 1.128
Izoleucină g 1.115
Leucină g 2.081
Lizină g 2.323
Metionină g 0.649
Tirozină g 0.901
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 1.185
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.225
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.082
Acizi graşi trans (total) g 0.152
Colesterol mg 63
Macronutrienți
Apă g 73.08
Aport caloric / Energic total kcal 120
Lipide / Grăsimi (total) g 2.85
Proteine g 23.49
Minerale
Calciu mg 13
Cupru mg 0.047
Fier mg 2.34
Fosfor mg 219
Magneziu mg 12
Mangan mg 0.003
Potasiu mg 314
Seleniu µg 22.6
Sodiu mg 54
Zinc mg 3.52
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 63.9
Retinol µg 3
Vitamina A, IU IU 11
Vitamina A, RAE µg 3
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.064
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 1.62
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.249
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 6.13
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.369
Vitamina B6 mg 0.623
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 4

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”