Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitate superioară, prăjită

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.717
Acid glutamic g 4.371
Alanină g 1.65
Arginină g 1.837
Histidină g 0.881
Cistină g 0.293
Valină g 1.473
Prolină g 1.155
Serină g 1.094
Fenilalanină g 1.182
Glicină g 1.301
Hidroxiprolină g 0.124
Triptofan g 0.295
Treonină g 1.26
Izoleucină g 1.406
Leucină g 2.409
Lizină g 2.557
Metionină g 0.773
Tirozină g 0.999
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.173
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.446
Acizi graşi saturaţi (total) g 3.349
Colesterol mg 73
Macronutrienți
Apă g 62.13
Aport caloric / Energic total kcal 196
Lipide / Grăsimi (total) g 8.76
Proteine g 27.3
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.097
Fier mg 3.09
Fosfor mg 215
Magneziu mg 21
Potasiu mg 372
Seleniu µg 29.4
Sodiu mg 72
Zinc mg 6.16
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 104
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.1
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.1
Vitamina D IU 6
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.092
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.16
Vitamina B12 µg 3.15
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.256
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.599
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.699
Vitamina B6 mg 0.284
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 10

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”