Carne de vită, fripturi cu carne din zona gâtului, carne slabă şi grăsimi separabile, sortate după 0 cm grăsime, calitatea I, gătită (fără ulei) la (grill în) cuptor

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 2.567
Acid glutamic g 4.129
Alanină g 1.558
Arginină g 1.736
Histidină g 0.831
Cistină g 0.277
Valină g 1.392
Prolină g 1.09
Serină g 1.034
Fenilalanină g 1.117
Glicină g 1.227
Hidroxiprolină g 0.118
Triptofan g 0.278
Treonină g 1.191
Izoleucină g 1.329
Leucină g 2.276
Lizină g 2.416
Metionină g 0.73
Tirozină g 0.944
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.269
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.459
Acizi graşi saturaţi (total) g 4.162
Colesterol mg 58
Macronutrienți
Apă g 60.69
Aport caloric / Energic total kcal 227
Lipide / Grăsimi (total) g 12.93
Proteine g 25.77
Minerale
Calciu mg 7
Cupru mg 0.111
Fier mg 2.77
Fosfor mg 215
Magneziu mg 24
Potasiu mg 300
Seleniu µg 19.9
Sodiu mg 68
Zinc mg 8.76
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 98.2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.11
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.18
Vitamina B12 µg 3.38
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.229
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.619
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.892
Vitamina B6 mg 0.32
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”