Carne de vită, fripturi tăiate mărunt, pentru tochituri sau sendvişuri, nepreparată

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 pachet 396
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.529
Acid glutamic g 2.633
Alanină g 1.093
Arginină g 1.13
Histidină g 0.533
Cistină g 0.161
Betaină mg 10.1
Valină g 0.812
Prolină g 0.849
Serină g 0.648
Fenilalanină g 0.635
Glicină g 1.243
Triptofan g 0.206
Treonină g 0.702
Izoleucină g 0.718
Leucină g 1.342
Lizină g 1.398
Metionină g 0.391
Tirozină g 0.523
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 11.038
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.488
Acizi graşi saturaţi (total) g 11.538
Colesterol mg 71
Macronutrienți
Apă g 56
Aport caloric / Energic total kcal 309
Lipide / Grăsimi (total) g 27
Proteine g 16.5
Minerale
Calciu mg 12
Cupru mg 0.063
Fier mg 1.86
Fosfor mg 133
Magneziu mg 16
Mangan mg 0.017
Potasiu mg 233
Seleniu µg 13
Sodiu mg 68
Zinc mg 3.63
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 68.9
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.4
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.039
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.21
Vitamina B12 µg 2.71
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.154
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 4.583
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.354
Vitamina B6 mg 0.246
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 7

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”